16.06.2017

20 nejzdařilejších 3D vizualizací koupelen s designovými radiátory Zehnder

Zehnder, 1.6.2017. Designové radiátory od švýcarského výrobce Zehnder vytvoří domov nejen teplejší, ale i krásnější. To dokazují 3D vizualizace koupelen, zaslané návrháři a prodejci koupelnových studií v období od 10/2016 do 03/2017 v rámci 2.kola soutěže „Navrhuješ! Vyhráváš! Autoři 20 nejzdařilejších návrhů s výjimečně praktickými asymetrickými radiátory Zehnder Yucca Asym, Zehnder Forma Asym a Zehnder Roda Spa Asym, radiátory s moderním plochým designem Zehnder Metropolitan a Zehnder Zeta nebo s vysoce výkonným designovým článkovým tělesem Zehnder Charleston mohli získat hezké ceny. Není divu, že do soutěže bylo zasláno více než 150 vizualizací koupelen s designovými radiátory Zehnder.

Vyhodnocení provedla odborná porota, složená z architektů Ing. Arch. Jana Šmolíka, Ing. Arch. Marka Blahy (oba ze spol. D plus projektová a inženýrská a.s.) a Ing. Arch. Sandry Bešťákové, dále z redaktorů médií z oblasti bydlení a architektury Libuše Lhotské (Svět koupelen, Moderní byt), Lucie Martínkové (Bydlení) a Lenky Zahradníkové (Home In Cube) a také ze zástupců českého zastoupení Zehnder. V Praze dne 10.5. 2017 vybrala 20 nejzdařilejších návrhů, které Vám na následujících stranách rádi představujeme. Při hodnocení návrhů byla mmj. posuzována praktičnost zvoleného topného tělesa k typu koupelny, vhodnost umístění radiátoru v koupelně (poblíž sprchového koutu, vany výhodou), využití příjemného hřejivého sálavého účinku radiátoru a samozřejmě celkový dojem z koupelny.

Ing. Jiří Štekr
vedoucí zastoupení pro ČR a SR
jiri.stekr@zehndergroup.com.cz
M +420 733 73 70 70

ing. Miroslav Váša
produkt manažer pro radiátory, obchodní zástupce
miroslav.vasa@zehndergroup.com.cz
M +420 605 73 70 70

Publikování vizualizací je možné s uvedením názvu radiátoru Zehnder a autora návrhu.
Originální velikosti návrhů koupelen si můžete stáhnout z ftp:

FTP adresa: ftp.zehndergroup.com
Username: pla_ftp02
Password: Re8Kohli
Složka: 20_Nej_CZ_navrhu_koupelen_s_RAD_Zehnder_2017

Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
Pionýrů 641
391 02 Sezimovo Ústí II